Célunk: levenni az Ön válláról az adminisztráció terhét, hogy cégének működése olcsóbb és hatékonyabb legyen.

Szakembereink

dr. Berkéné dr. Porpáczy Szilvia

A Dr. Porpáczy Ügyvédi Iroda vezetője. Szakterülete a munkajog, a társasági jog, a cégjog - ezen belül az egyik kiemelt jogterület a szövetkezetek joga -, a polgári jog, és az ingatlanjog. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a közbeszerzések joga és a csődjog területén is.

dr. Berkéné dr. Porpáczy Szilvia ügyvéd, európajogi és munkajogi szakjogász

Várady Zoltán

Okleveles közgazdász, adószakértő, igazságügyi szakértő, okleveles könyvvizsgáló, költségvetési minősítésű könyvvizsgáló. 1997-től a Várady Könyvvizsgáló Kft. ügyvezetőjeként könyvvizsgálói, vagyonértékelői, adó és igazságügyi szakértői tevékenységet folytat. Ügyfelei között hazai és multinacionális egyaránt megtalálhatóak.

Várady Zoltán könyvvizsgáló, adószakértő

Várady Péter

Villamosmérnök-közgazdász, 2003 óta projektmenedzserként dolgozik. Az elmúlt évtizedben számos fejlesztési és Európai Uniós pályázati projekt menedzselési feladatait látta el.

Várady Péter stratégiai igazgató

Illés Andrea

Környezetmérnöki diplomát szerzett, majd a pályázatírói mesterkurzust befejezve részt vett számos projekt menedzselésében, és az Európai Önkéntes Szolgálat több külföldi projektjében is.
Hobbija a barlangászat, a ProNatura Karszt- és Barlangkutató Egyesület titkára.

Illés Andrea projektvezető

Erős István

Gazdálkodási menedzseri és közgazdász szakot végzett. 2005-től banki tapasztalatokat szerzett, 2010-től pedig egy hazai és uniós projekteket menedzselő vállalkozás pénzügyi menedzsere, majd pénzügyi vezetője volt.

Erős István pénzügyi vezető