Pályázatmenedzsment

A vállalkozások számára a pályázati források elnyerése hatalmas lehetőséget jelent a cég működtetése, fejlesztése, új piacok meghódítása szempontjából. Ugyanakkor sokan vannak -még tapasztalattal rendelkező pályázók is-, akik nem tudnak, vagy nem mernek pályázni, mert bonyolultnak és nehéznek találják egy-egy pályázat megírását, valamint annak megnyerése esetén még inkább nehézkessé válik számukra annak menedzsment része.

A pályázatmenedzsment szolgáltatásunkat elsősorban kis – és középvállalkozások számára kínáljuk: azok számára, akiknek a saját vállalkozásukkal járó napi teendők mellett sem idejük, sem energiájuk nem jut a különböző pályázatok átnézésére, a pályázati anyag szakmai megírására, a szükséges dokumentumok összegyűjtésére.

Szolgáltatásunk nem a sajtóban megjelenő hírekre, hanem a tényekre alapul. Folyamatosan monitorozzuk a megjelenő pályázati lehetőségeket, jogi szakembereink pedig értékelik azok részleteit, elemzik a hozzájuk kapcsolódó hazai és uniós jogszabályokat.

Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk. Először megismerjük a pályázó vállalkozását, adottságait és terveit, és ezek után megkeressük a számára legelőnyösebb pályázati lehetőséget.

Szolgáltatásunk keretében nem csupán a pályázat megírását vállaljuk, hanem elvégezzük a szükséges teljes pályázati dokumentáció beszerzését, összeállítását, valamint a pályázat elnyerését követően segítünk a lebonyolításban is.